038

E premte
20:00

038' eshte magazine javore që i dedikohet kryeqytetit me autore Rajmonda Zhdrellen, vjen me tema në interes të prishtinasve duke sjellë edhe debat në studio, lidhje direkte nga qyteti dhe shumë rubrika tjera.

Të fundit nga 038