Doku Kronika

Çdo mbrëmje gjatë Dokufestit
20:00

Dokukronika është magazina zyrtare televizive e Festivalit të Filmit Dokumentar dhe të Shkurtër Dokufest, me autor producentin ekzekutiv të KTV-së Dardan Selimaj. Nga viti 2008 gjatë ditëve të festivalit, Dokukronika transmetohet çdo mbrëmje në KTV.

Të fundit nga Doku Kronika