Express Summer

E hëne - E enjte
18:00

“Express Summer” është versioni veror i emisionit “Express”, i cili tash e sa vjet transmetohet në KTV gjatë sezonit veror. “Express Summer”  qëndron afër adhuruesve të muzikës dhe ndjekësve të showbiznesit me lajmet më të reja nga showbiznesi vendor dhe ai ndërkombëtar si dhe me  transmetimin e hiteve më të mëdha muzikore shqiptare dhe ndërkombëtare.

Të fundit nga Express Summer