Express

E hëne - E premte
16:30

“Express” do të shndërrohet në emision të pasdites dhe do të transmetohet çdo ditë punë, nga e hëna në të premte, në orën 16:30. Për dy orë e gjysmë program ky emision do të trajtojë tema nga më të ndryshmet, duke nisur nga ato politike, sociale, kulturore, probleme të ndryshme të qytetarëve dhe gjithçka tjetër që është në interes të tyre.

Të fundit nga Express