Fashionista

E mërkurë
22:25

“Fashionista” është konceptuar si emision që shërben si adresë e modës dhe adhuruesve të stilit. Përveç rubrikave për modën, emisioni sjellë edhe reportazhe ekskluzive që lidhen me këtë fushë. Emisioni me autore Kaltrina Hazirin vjen në ekranin e KTV-së  çdo të shtunë nga ora 16:15, me një format të veçantë, duke sjellë rubrika kreative dhe informacione të përgjithshme që duhen ditur për trendët e modës.Shikuesit e KTV-së që pëlqejnë modën dhe duan të jenë në hap me trendët e rinj, do të mbesin të informuar për emisionin e tyre.

Të fundit nga Fashionista

12