Jeta

E martë, E mërkurë, E premte
16:15

Emisioni  JETA është një ndër emisionet më të reja në Kohavision. Pjesë kryesore të këtij emisioni janë personazhet si dhe rubrikat : “Shqiptarët nëpër botë” , “Rrëfim jete”, “Pasqyra”, “Tema të lira” si dhe “Përballja”. Ky emision transmetohet tri herë në javë. JETA ka për qëllim që në 25 minuta të sjellë “jetë” përtej ekranit.

Të fundit nga Jeta