Puls

E hënë
20:00

Emisionin informativ “Puls” në KTV  sjell informacione ekskluzive, skandale dhe trajton problemet e ndryshme në shoqërinë kosovare duke filluar nga menaxhimi i shtetit, korrupsioni dhe krimi i organizuar, ekonomia, politika, kultura, shëndetësia, çështjet sociale me autor, ideues dhe drejtues i emisionit “Puls” prej fillimit e deri më sot është Mefail Bajqinovci. Emision i guximshëm, me tema të guximshme, “Puls” ka shërbyer si armë e fortë për të guximshmit pra për qytetarët, zyrtarët dhe politikanët që kanë kurajën të flasin të vërtetën.

Të fundit nga Puls