PunPun Katër

E premte
20:45

I udhëhequr nga kryetari lexhendar dhe miliarderi, Visar Arifaj, punpun është emision në të cilin 28 kandidatë garojnë në mes vete me një qëllim të vetëm - të sigurojnë një vend pune.

Të fundit nga PunPun Katër