Rubikon

E martë, E mërkurë, E enjte
20:00

Rubikon ka mbajtur në vazhdimësi primatin e emisionit me më shumë ndikim në proceset politike, sociale e kulturore në Kosovë dhe më gjerë, me një konstante shikueshmërie ndër më të lartat në vend. Me mysafirë profilesh të ndryshme, debate rreth temave të nxehta e aktuale, intervista me personalitete të shquara e vendimmarrëse në vend e në botë. Tash në sezonin e vetë të trembëdhjetë, Rubikon nën udhëheqjen e producentit të lartë (ish-kryeredaktorit) në KTV, vjen sërish me risi dhe aktualitete, por gjithnjë origjinal dhe i pakompromis.

Të fundit nga Rubikon