Top Koha Music

E diel
18:00

Top Koha Music është emision i cili i dedikohet zhvillimeve të muzikës moderne njëherësh është Top Lista e parë dhe më e besueshme në ekranet televizive shqiptare.

Të fundit nga Top Koha Music